Skip to main content

Yeşilova Holding’in, grup şirketlerindeki çalışanların çocuklarına yönelik düzenlediği ‘Sürdürülebilir Bir Çevreyi Sen Nasıl Anlatırsın” temalı resim yarışmasına katılan küçük ressamlar, doğanın korunması ve daha temiz bir geleceği hayal dünyalarındaki gibi resmetti.

Yeşilova Holding’in sürdürülebilirlik stratejisi çerçevesinde, çevrenin korunmasıyla ilgili farkındalık yaratmak üzere çalışanların çocukları arasında düzenlediği resim yarışması sonuçlandı. Doğanın korunması ve daha temiz bir gelecek konusunda çocukların farkındalıklarını artırmak amacıyla ‘Sürdürülebilir bir çevreyi sen nasıl anlatırsın?’ temasıyla düzenlenen yarışmaya, Yeşilova Holding bünyesindeki grup şirketlerinde çalışanların 7-12 yaş aralığında çocukları katıldı. Çocuklar, doğanın korunması ve temiz gelecek hayallerini çizgilerle anlatırken, 15 Haziran tarihinde çocuklar ve ailelerinin de katılımıyla ödül töreni gerçekleştirildi. Çocuklara verilen hediyelerin yanında onlar adına birer fidan dikimi de gerçekleştirildi.

“ÇOCUKLARIMIZI ÇEVREYE DUYARLI YETİŞTİRMELİYİZ”

Holdingin Hasanağa OSB’deki üretim kampüsünde gerçekleştirilen ödül törenine, Yeşilova Holding İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova ile Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova da katıldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan Yasemin Yeşilova, “Grup olarak teknoloji ve verimlilik odaklı yatırımlara büyük önem veriyor, sürdürülebilir büyümeye, üretirken doğamızı ve dünyamızı da koruyarak ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu bilinçle çalışırken çocuklarımızın da çevreye duyarlı yetişmelerini çok değerli görüyoruz. Bu etkinlikle çocuklarımızdan daha temiz bir dünya ve daha güzel bir geleceği, kendi hayal dünyalarındaki gibi çizgilerle anlatmalarını istedik. Ortaya çok güzel resimler çıktı. Bir kez daha yarışmamıza katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül töreni sonrası katılımcılar hep birlikte çocuklar adına dikilen fidanların olduğu alana geçti ve çocuklar kendi fidanlarına sulayarak eğlenceli dakikalar yaşadı.