Skip to main content

Kişisel ve mesleki gelişiminde herkesten bir adım önde olmak isteyen Yeşilova’lılar, kariyerlerine artık Yeşilova Akademi ile değer katacak. “Odağında Gelişim Var” mottosuyla hayata geçirilecek olan Yeşilova Akademi, çalışanların gelişim yolculuklarında yanlarında olacak.

Otomotiv ve raylı sistemler başta olmak üzere alüminyumun kullanıldığı birçok sektörde kendini kanıtlayan başarılara imza atan Yeşilova Holding, çalışanların beceri ve yetkinliklerini geliştirme hedefiyle de yatırımlarını sürdürüyor. Grup bünyesindeki tüm çalışanların mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla Yeşilova Akademi kuruluyor.

İzgören Akademi iş birliğinde hayata geçirilecek olan Yeşilova Akademi çatısı altında, yetkinlik ve beceri programları, mesleki ve teknik programlar, liderlik programları ve sertifika programları gibi eğitim çözümlerinin yanında kişisel gelişim, mesleki gelişim, teknoloji, dijital dönüşüm, yönetici gelişimi, yaşam ve daha birçok alanda programlar düzenlenecek. Çalışanlara ve topluma katkı olarak hazırlanacak farklı etkinlikler ile birlikte üniversitelerle gerçekleştirilecek ve üniversite-sanayi iş birliğine örnek model olacak çalışmalar hayata geçirilecek. Hataların önlenmesi, süreç ve projelerin daha iyi yönetilmesi noktasında eğitim ihtiyaçları analiz edilerek, çalışanların gelişim alanlarına yönelik teknik, kişisel gelişim ve yetkinlik eğitimleri kurgulanacak. Çalışanların sektördeki değişimlere açık, yenilikçi ve çözüm odaklı bakış açısına sahip olmaları desteklenerek, farkındalık oluşturulacak.

AKADEMİNİN MİSYONU

Yeşilova Akademi, grup bünyesindeki tüm şirketlerde ve her kademede görev yapan çalışanların kurum kültürüne bağlı olarak gerek kurum hedefleri gerekse de kişisel kariyer hedefleri doğrultusunda mesleki ve kültürel gelişimlerini sürekli desteklemeyi amaç edinme misyonuyla hayata geçiriliyor. Çalışanların katkılarını en üst düzeyde sağlamaları için onları kendini gerçekleştirme yolculuğuna teşvik etmekle birlikte, nitelikli insan kaynağı yetiştirme olanağına da ışık tutacak. Öğrenme süreçleri, grubun rekabet avantajı yaratan bir değeri haline de gelen +45’te Dönüşüm Programı’nda yer alan hedefler ile paralel ilerleyecek.